Sport

2013.01.18. 16:01

DHK: Rózsahegy ott is, itt is

A DHK juniorjai ezen a hétvégén kétszer is megmérkőznek az MHK Ruzomberok csapatával. Az első találkozót szombaton 14 órától, Rózsahegyen rendezik meg, míg a visszavágót másnap, azaz vasárnap 10.30-tól Debrecenben tartják.

A DHK juniorjai ezen a hétvégén kétszer is megmérkőznek az MHK Ruzomberok csapatával. Az első találkozót szombaton 14 órától, Rózsahegyen rendezik meg, míg a visszavágót másnap, azaz vasárnap 10.30-tól Debrecenben tartják. Az ellenfél, az MHK Ruzomberok a tizenegyedik pozícióból várja az összecsapásokat, míg a Debreceni Hokiklub hét közben bravúros győzelmet aratott a listavezető HK 91 Senice felett, így egy helyet előre lépve, a hetedik pozícióban van. A sokat emlegetett, Vlagyimir Scseglov által vezérelt jó irányba haladó munka ezzel a mérkőzéssel bizonyított, ennek köszönhetően egyre magabiztosabban kapaszkodik feljebb a tabellán a csapat. Amennyiben sikerrel veszik Könczeiék a Ruzomberok elleni találkozókat is, úgy tovább zárkózhat az élbolyhoz a cívisvárosi gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!