Sport

2013.01.24. 14:01

Mészáros: „fel lehet készülni itthon is”

Labdarúgás - Keretet hirdetett Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a nemzeti tizenegy Fehéroroszország ellen készülő keretébe meghívót kapott a DVSC-s Mészáros Norbert és Varga József is (Szakály Péternek a biztonsági tartalékok között jutott hely).

Labdarúgás - Keretet hirdetett Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a nemzeti tizenegy Fehéroroszország ellen készülő keretébe meghívót kapott a DVSC-s Mészáros Norbert és Varga József is (Szakály Péternek a biztonsági tartalékok között jutott hely). A február 6-án, a törökországi Belekben sorra kerülő barátságos meccsre a jövő hét végén utazó lokisták közül Mészárost kérdeztük a válogatott és a DVSC-TEVA esélyeiről.

Négy pont a pokolból

– Alaposan megnehezíti a válogatott helyzetét, hogy jelen állás szerint zárt kapuk mögött fogadjuk a nagy rivális Romániát a márciusi vb-selejtezőn – kezdte az esélylatolgatást a középső védő. – A Puskás-stadion közönsége a 12. játékosunknak számított volna, sajnos, ezúttal nélkülük kell megvívnunk a csatát. Ennek ellenére azon a meccsen mindenképpen nyernünk kellene s erre képesnek is tartom a csapatot. Az említett összecsapáson túl többek között vár ránk egy isztambuli és egy romániai kirándulás is, ami pokolian nehéznek ígérkezik. Azon a két mérkőzésen négy megszerzett ponttal kiegyeznék – fogalmazott a hátvéd.

Elérhetőek a célok

Mint ismert, a DVSC-TEVA idén nem utazik el külföldi edzőtáborba, de a 32 éves játékos ezt nem érzi nagy hátránynak a túrázó együttesekkel szemben. – Itthon is lehet becsülettel készülni, ezért nem foglalkozom azzal, hogy ezúttal nem utaztunk el. Jól halad a felkészülésünk, dolgozunk keményen és bízom benne, hogy elérjük a céljainkat a Lokival. Túl vagyunk egy ősz végi rossz perióduson, akkor a szerencse sem állt mellénk, de tavasszal javítani fogunk. A bajnokságban a dobogó valamelyik fokára odaérhetünk és a Magyar Kupában is ott lehetünk a végjátékban – nyilatkozta a hajdú-bihari Naplónak Mészáros Norbert.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!