Sport

2013.02.13. 13:39

A hajrában fordított a Putnok

Szerdán a Kazincbarcikához közeli Múcsony műfüves pályáján fogadta a Putnok az edzőmeccsre invitált Nyíregyháza Spartacus csapatát.

Szerdán a Kazincbarcikához közeli Múcsony műfüves pályáján fogadta a Putnok az edzőmeccsre invitált Nyíregyháza Spartacus csapatát. A két NB II-es alakulat megmérettetésre a vendégek tartalékosan utaztak, hiszen az új erősítések közül Bárányos Zsolt, Bodnár László és Ambrusz Árpád kisebb sérülés miatt nem utazott el. Az első félidőben jól játszott a Szpari és Minczér Tibor nagy góljával vezetéshez is jutott. A második félidőben több poszton is váltott Brekk János, a nyíregyháziak szakmai igazgatója, csapat játéka visszaesett, így a putnokiak a hajrában előbb egyenlítettek, majd büntetőből a győztes gólt is megszerezték.

- Az első félidőben látottakkal elégedett vagyok, a fáradtság ellenére jól játszott a csapat. A cserék után már nem ez történt, viszont tisztult a kép és kiütköztek a hiányosságok. Így mindenképpen hasznos volt a mérkőzés–summázott véleményt Brekk János. A műfüvön edző és meccselő játékosok már nagyon várják az igazi gyepet. A jelek szerint legkésőbb szombatig, hiszen akkor Debrecenben vendégeskedik a csapat és igazi füves pályán fog játszani, mégpedig a hazaiak kérésére zárt kapuk mögött.

Labdarúgás, Edzőmeccs

Putnok-Nyíregyháza Spartacus 2–1 (0–1)

Spartacus: Balogh (Ovsijenko) – Ur (Dajka), Korolovszky, Djurovics, Patály - Reznek

(Katona), Minczér, Nikon (Davidov), Pákolicz - Bajzát (Csorba), Nikolics (Germán).

Gól:Zimányi (78.), Krisán (85., 11-esből), illetve Minczér (40.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!