Sport

2013.02.07. 11:42

Debrecenben is elbúcsúznak Duhtól

Amint arról a Hajdú Online korábban már beszámolt, az elmúlt hét végén meghalt Matija Duh szlovén salakmotor-versenyző. A mindössze 23 esztendős vaspapucsos az argentin egyéni bajnokságon szenvedett olyan sérüléseket, amin már nem tudtak segíteni az orvosok. A tragédia megrázta az egész salakos társadalmat, a közösségi portálokon a Grand Prix-s versenyzőktől kezdve a szurkolókig sokan fejezték ki részvétüket.

Amint arról a Hajdú Online korábban már beszámolt, az elmúlt hét végén meghalt Matija Duh szlovén salakmotor-versenyző. A mindössze 23 esztendős vaspapucsos az argentin egyéni bajnokságon szenvedett olyan sérüléseket, amin már nem tudtak segíteni az orvosok. A tragédia megrázta az egész salakos társadalmat, a közösségi portálokon a Grand Prix-s versenyzőktől kezdve a szurkolókig sokan fejezték ki részvétüket.A magyar salakosok összefogtak, s hazánk négy pályáján, Debrecenben, Miskolcon, Gyulán és Mórahalmon egy időben, vasárnap 15.30-tól gyertyás megemlékezéssel búcsúznak el Duhtól. A szlovén motorost az elmúlt években rendszeresen láthattuk a debreceni Gázvezeték utcai salakstadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!