Sport

2013.02.07. 14:44

Felfüggesztették Gyöngyösit - A debreceni pólóegyesület közleménye

Február 06-tól nem Gyöngyösi András irányítja a DVSE szakmai munkáját. A debreceni pólóegyesület elnöksége közleményben tudatja: ellehetetlenülni látszik az együttműködés az edzővel, aki nem hajlandó alkalmazkodni a DVSE teherbíró-képességéhez.

Február 06-tól nem Gyöngyösi András irányítja a DVSE szakmai munkáját. A debreceni pólóegyesület elnöksége közleményben tudatja: ellehetetlenülni látszik az együttműködés az edzővel, aki nem hajlandó alkalmazkodni a DVSE teherbíró-képességéhez.Az utóbbi hetekben folyamatos tárgyalássorozat zajlik a DVSE hátterének stabilizálása, kiszélesítése érdekében. Az egyesületet 2012 decembere óta új elnökség irányítja – a testület azon dolgozik, hogy töretlen maradjon a cívisváros pólósportjának fejlődése. A DVSE programjának stratégiai része az utánpótlásképzés és –nevelés feltételeinek biztosítása, és természetesen a felnőtt csapat versenyeztetése.

Az utóbbi időszakban súlyos nézeteltérés alakult ki az egyesület elnöksége és Gyöngyösi András vezetőedző között a rendelkezésre álló erőforrások beosztásáról. A vezetőedző nem fogadta el az egyesület finanszírozási feltételeit, a személyes javadalmazásának megállapításában is rugalmatlan volt. A nézetkülönbségek nem csupán az irodákban okoztak feszültséget, hanem a medence partján is, ezért a DVSE elnöksége felfüggesztette a vezetőedző megbízatását. A pólóklub szakmai munkájáért ideiglenesen Varga Tamás, a DVSE elnöke felel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!