Sport

2013.02.08. 17:14

Hat gól a felkészülési meccsen

A DVSC-TEVA pénteki ellenfele az NB II-es Balmazújváros együttese volt.

A DVSC-TEVA pénteki ellenfele az NB II-es Balmazújváros együttese volt.Szerdán még kupameccset játszott a Loki (8-0 a Létavértes ellen), pénteken viszont már edzőmeccs következett az NB II-ben szereplő Balmazújváros ellen. A találkozóra amolyan vegyes csapattal álltak ki a cívisvárosiak, ugyanis Sidibe, Coulibaly és Ferenczi kivételével nem volt olyan focista a kezdőben, aki a bajnoki nyitányon is jó eséllyel pályázik a szereplésre.

Noha az erőviszonyok mást sejttettek, az újvárosiak szerezték meg a vezetést Szöllösi tizenegyese révén, a vendégek előnye ki is tartott a szünetig. Az 51. percben Sidibe egyenlített, de a metsző hideg szélben sokáig nem tarthatott a Loki-szurkolók öröme, mert Sándor ismét megszerezte a vezetést a balmazújvárosiaknak.

Kilenc percen belül megfordította a meccs állását a DVSC, de Murák nem sokkal a vége előtt egalizált. A Debrecen szombaton sem pihen, 12 órától a Mezőkövesdet fogadják a cívisek az Oláh Gábor utcai műfüvön.

Felkészülési mérkőzés

DVSC-TEVA – Balmazújváros 3-3 (0-1)

Debrecen, 50 néző. Vezette: Solymosi.

DVSC: Szécsi G. – Albert, Ludánszki, Szűcs, Engel – Dombi (Angyal), Wague (Gál), Sl. Bouadla, Ferenczi (Sós) – Sidibe, Coulibaly.

Balmazújváros: Szalma (Mester) – Bokros, Papp F. (Kiss L.), Forgács, Németh – Nagy R., Kónya (Arnóczki), Szöllősi (Murák), Virág – Kállai (Sándor), Belényesi.

Gól: Szöllősi (11-esből, 3.), Sidibe (51.), Sándor (60.), Ferenczi (62.), Dombi (69.), Murák (85.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!