Sport

2013.02.06. 10:20

Meccsdömping Debrecenben!

Debrecen - Komoly megmérettetések előtt állnak a cívisvárosi sportolók: a Loki <a href="http://www.haon.hu/magyar-kupa-ketgolos-elonyben-a-loki/2186484" target="_blank">Magyar Kupa-meccs</a> keretein belül csap össze 13 órától a szintén hajdú-bihari Létavértessel, a DVSC 2-0-s előnnyel indul.

Debrecen - Komoly megmérettetések előtt állnak a cívisvárosi sportolók: a Loki Magyar Kupa-meccs keretein belül csap össze 13 órától a szintén hajdú-bihari Létavértessel, a DVSC 2-0-s előnnyel indul. A kézis hölgyek az ősi rivális Ferencváros együttesét fogadják 18 órától a Hódos Imre sportcsarnokban, míg a DVSE csapata az Európa Kupa elődöntőjének visszavágójára készül a szerb Radnicki Kragujevac ellen 18.30-tól, a mérkőzés tétje a döntőbe kerülés.

De ha ez nem lenne elég, szerdán, vagyis ma keződik az 57. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny, amelyen több hajdúsági öklöző is érdekelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!