Sport

2013.02.12. 08:41

Nem sértődtek meg – elfogytak

A naményiak állítják: sérülés, betegség és tanulmányi elfoglaltság miatt maradt távol a Joma Kupától.

A naményiak állítják: sérülés, betegség és tanulmányi elfoglaltság miatt maradt távol a Joma Kupától.A Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna történetében talán még soha nem fordult elő, hogy egy csapat távol maradjon a küzdelmektől. Nos, vasárnap, az aktuális sorozat nyitányát jelentő gyulaházi selejtezőcsoport „lyukas volt” – a Vásárosnamény ugyanis nem jelent meg a helyszínen. Ennek következtében az öt pályára lépett együttesből csupán egy, a Barabás kényszerült búcsúra, miközben információnk szerint a színvonal nem verdeste az eget... Noha, akadtak, akik tudni vélték, a beregiek sértődés miatt maradtak otthon, ezt cáfolta az egyesület első embere.

– Betegség, sérülés, és a felsőoktatási tanintézményekben előírt kötelezettségek miatt egész egyszerűen nem tudtunk kiállni – reagált megkeresésünkre dr. Szakács Péter, a vásárosnaményi egylet elnöke. – Ez az igazság, semmiféle más indok nem játszott közre. Nem gondolhatja senki komolyan, hogy ha már befizettük a nevezési díjat, úri passzióból nem megyünk el. Ennyire jól azért nem állunk.

Pénteken személyesen hívtam fel a megyei Igazgatóságot, jelezve: elfogyott a csapat, nem leszünk ott Gyulaházán. Megpróbáltunk fiatalokkal pályára lépni, de mindössze hat ifista állt rendelkezésre... Sajnálom, hogy így alakult, annál is inkább, mert az előző kiírást is nagyon komolyan vettük, hajszállal csúsztunk le a nyolcas döntőről.

A naményiak szankcióra számíthatnak, mégpedig pénzbüntetésre, aminek mértéke a nevezési díj kétszerese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!