Sport

2013.02.12. 11:07

Saját busszal utazik a Szpari

Ilyen még nem volt! Olyan már igen, hogy jó pár esztendeje a görögországi edzőtáborozásra a jegylukasztós, 14-es sárga busszal utazott a Szpari. Az elmúlt szezonokban innen, vagy onnan kölcsönzött járművek vitték és hozták a focistákat. Ennek vége, a buszszerzéssel immáron nem lesz gond a nyíregyházi klubnál.

Ilyen még nem volt! Olyan már igen, hogy jó pár esztendeje a görögországi edzőtáborozásra a jegylukasztós, 14-es sárga busszal utazott a Szpari. Az elmúlt szezonokban innen, vagy onnan kölcsönzött járművek vitték és hozták a focistákat. Ennek vége, a buszszerzéssel immáron nem lesz gond a nyíregyházi klubnál.A tulajdonos Révész Bálint jóvoltából a Nyíregyháza Spartacusnak saját busza van, egy ötvenkilenc személyes Man, amely kényelmes, wc-vel és hűtőszekrénnyel, valamint tévével is fel van szerelve. Szerdán reggel már ezzel utazik a csapat Múcsonyba, ahol a Putnok ellen lépnek majd pályára Miczérék.

Ez lesz a felkészülés első fokmérője, hiszen az NB II-es bajnokságban szereplő csoporttárs ellen mérkőznek majd a nyíregyházaiak. Azért a Kazincbarcikához közeli Múcsonyban, mert ott remek műfüves pálya található.

– Lassan célegyenesbe fordulunk, így szerdán már szeretném látni azt a csapatjátékot, amit elképzeltünk vélekedett Brekk János, a Spartacus szakmai igazgatója. – Sajnos a műfű megviselte a játékosokat, így még nem kockáztatunk, sokan csak egy félidőt játszanak, Barányos Zsolt és Ambrusz Árpád pedig nem is fog játszani, Nem akarunk kockáztatni egy hosszabb kényszerpihenőt. Csütörtöktől szeretnénk füves edzéshelyet találni, mert szombaton Debrecenben már igaz gyepen játszunk.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!