Sport

2013.03.29. 11:34

Futballoznak – ha a pálya engedi...

Öt megyei első osztályú mérkőzés elmarad a hét végi bajnoki fordulóban.

Öt megyei első osztályú mérkőzés elmarad a hét végi bajnoki fordulóban.A Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Versenybizottsága döntése értelmében a hét végén esedékes, 20. bajnoki forduló mérkőzéseit a sorsolásban kiírt helyszíneken és időpontban kell lejátszani! Ugyanakkor amennyiben a pálya állapota alkalmatlan a futballra, a hazai egyesületnek kötelessége e-mailben ([email protected]) jelezni az Igazgatóságnak a találkozó elhalasztását, ezzel egy időben mihamarabb telefonon tájékoztatni az ellenfelet – legkésőbb március 30., szombat 10 óráig.

Minden más esetben a játékvezető a helyszínen dönt az adott meccs lejátszásáról, netán a halasztásról. A megyei első osztályban öt találkozó, a TiszalökSzakoly és a Mátészalkai MTKNyírkarász szombaton, valamint a BalkányRakamaz, KótajTiszavasvári és a GyulaházaNagykálló vasárnap biztosan elmarad. Valamennyi összecsapást április 24-én pótolják az érintett együttesek. Ebben az időpontban rendezik azokat a további mérkőzéseket is, amelyek az aktuális játéknapon nem tudnak megrendezni.

A megye másodosztály Carmo-csoportbanahogy arról beszámoltunk – péntekre tervezett TarpaNyírmeggyes mérkőzést halasztották későbbre és ugyancsak elodázták a BeregdarócSzatmárcseke meccset. Ha további meccsek maradnak el, azokat június 16-17-én játsszák le.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!