Sport

2013.03.07. 13:19

Megmaradt irántuk a bizalom

Nyíregyháza - Újra Bakosi Péterre, Margitai Sándorra és Závaczki Bálintra esett a Szabolcs Takarék választása.

Nyíregyháza - Újra Bakosi Péterre, Margitai Sándorra és Závaczki Bálintra esett a Szabolcs Takarék választása.Az esemény és ahhoz kötődő nevek a „szokásos” kategóriába tartoznak, mégis immár harmadik éve nevezhető rendkívülinek mindaz, amit a Szabolcs Takarék tesz a megyei sportért, a tehetségek gondozásáért. Csütörtökön a helyi értékekre esküdő pénzintézetnél ünnepélyes keretek között újították meg a 2013-as évre is Bakosi Péter magasugró, Margitai Sándor fogathajtó és Závaczki Bálint golfozó szponzorációját.

Eredményekkel hálálták meg

Hogy a névsor tavaly óta nem változott (sőt, a hármak már a 2011-es kedvezményezettek között is helyet kaptak), annak egyszerű az oka: 2012-ben úgy teljesítettek, hogy érdemesnek találták őket az újbóli bizalomra.

Lássuk csak! Bakosi Péter 220-es ugrással és junior világbajnoki nyolcadik hellyel, Margitai Sándor a szakága legjelentősebb tavalyi viadalán, a Duna-Alpesi Kupán szerzett harmadik helyezésével, míg a „cirka” 63 versenyen megforduló, a napokban 11 esztendős Závaczki Bálint a Magyar Kupa-sorozat ezüstérmével, a honi junior ranglistán elfoglalt negyedik pozíciójával mondott köszönetet a takarékszövetkezet által utalt forintokért.

Bede József elnök-igazgató prezentációjában hangsúlyozta: amit vagy akit a megyében értékesnek tartanak, azt kötelességüknek érzik támogatni. Ebbe a sorba tartoznak a helyi sporttehetségek is. Van egy gyanúnk: az idén is nagy feladatok előtt álló három titán neve a jövő évi szerződéskötéskor is szóba fog kerülni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!