Sport

2013.04.08. 13:22

Együttműködési megállapodást kötött az MKB Veszprém és a Digi

Budapest, 2013. április 8., hétfő (MTI) - Együttműködési megállapodást kötött az MKB Veszprém és a Digi, ennek értelmében a férfi kézilabdacsapat mezén megjelenik a sportcsatorna emblémája.

Budapest, 2013. április 8., hétfő (MTI) - Együttműködési megállapodást kötött az MKB Veszprém és a Digi, ennek értelmében a férfi kézilabdacsapat mezén megjelenik a sportcsatorna emblémája.

A szerződés egyelőre a szezon végéig szól, de a felek már megkezdték a tárgyalásokat a lehetséges hosszú távú együttműködésről. A Digi a női Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt Győri Audi ETO KC-vel áll hasonló kapcsolatban a magyar klubok közül.

A Veszprémre ebben az idényben még vár a Magyar Kupa négyes döntője, az NB I elődöntője és helyosztója, valamint a Bajnokok Ligája negyeddöntője, és a német Kiel elleni továbbjutás esetén a kölni Final Four.

Kálomista Gábor, az MKB Veszprém társelnöke az eseménnyel kapcsolatos hétfői sajtótájékoztatón kifejtette: reméli, hogy a Digivel kötött együttműködés a BL-t illetően nem csak két meccsre szól majd, hanem a négyes döntőre is.

Nagy László, a csapat világklasszis átlövője elmondta, combsérülése - amely miatt kihagyta a válogatott szombati, horvátok elleni Eb-selejtezőjét - fokozatosan javul, és kedden már megpróbálkozik a futóedzéssel, miután a hétfői MRI-vizsgálat negatív eredményt hozott.

"A Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében már szeretnék pályára lépni. Arról nem beszélve, hogy az azt követő két hétben pedig a Kiel vár ránk" - jegyezte meg a játékos.

Az irányító Császár Gábor utalt rá, hogy nincs legyőzhetetlen csapat, és aki bajnok szeretne lenni, annak előbb-utóbb mindenkit le kell győznie.

"Jobban szerettük volna, ha erre utóbb kerül sor, de nem tudunk mit tenni. Tény, hogy nehéz a sorsolásunk." - tette hozzá Császár.

Faragó András, a Digi Sport főszerkesztője elmondta: a Veszprém mindkét BL-negyeddöntős mérkőzését - április 21-én Kielből, április 27-én pedig Veszprémből - a helyszínről közvetítik, és szeretnék minél közelebb vinni a nézőkhöz a veszprémi csapatot.

- MTI -  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!