Sport

2013.04.22. 10:57

Érmek Belgrádból

Varga Miklós (60kg) arany-, Kalucza Norbert (52kg) bronzérmet szerzett a rangos belgrádi Winner-tornán.

Varga Miklós (60kg) arany-, Kalucza Norbert (52kg) bronzérmet szerzett a rangos belgrádi Winner-tornán. Jól szerepeltek a hajdúsági bunyósok a minszki Európa-bajnokság „főpróbáján”, a hajdúsámsoni Varga Miklós megnyerte a könnyűsúly küzdelmeit, míg a debreceni Kalucza Norbert bronzérmet szerzett kategóriájában a Belgrádban megrendezett nemzetközi tornán.

Varga az éremért simán,13:3 arányban győzte le a cseh-örmény Viktor Agateljant. Az elődöntőben Sztankovics várt volna Miklósra, ám a szerb nem áll ki ellene… Máté Attila tanítványa a fináléban is odatette magát, 16:10-re verte az újdonsült kazah bajnok Berik Abdrahmanovot. Varga Miklós formája biztató a minszki kontinensviadal előtt, jó bunyóval ezüstérem a Bocskain, tornagyőzelem Usti nad Labemben és Belgrádban. Várjuk a folytatást!

Kalucza Norbert is dobogóra állhatott a szerb fővárosban, a medálért 14:7-re verte a francia Benaicha Abdelhafidot. A fináléba kerülés nem sikerült a debreceniek olimpikonjának, 15:10-re alulmaradt a szerb Milos Balticcsal szemben, így harmadik helyen végzett súlycsoportjában. A DVSC bunyósa jól hangolt az Eb-re, híreink szerint súlyproblémái sincsenek, fegyelmezetten hozza az 52 kilogrammot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!