Sport

2013.04.04. 15:50

Felkészülési torna a hajrára

Az Albrecht-MVSC-MVSI női röplabdacsapata a szombati hazai tornával készül a rájátszásra.

Az Albrecht-MVSC-MVSI női röplabdacsapata a szombati hazai tornával készül a rájátszásra.A jövő héten vasárnap kezdődik az Albrecht-MVSC-MVSI élvonalbeli női röplabdacsapata számára a rájátszás utolsó köre, amikor a végső helyezésért szállnak harcba. A miskolci zöld-fehérek ellenfele a szomszédvár NRK-Nyíregyháza lesz az 5. helyért zajló, két nyert meccsig tartó csatában, amelynek kedvezményezettje, esetleges többszöri pályaválasztója a szabolcsi csapat, lévén az alapszakaszban ők előrébb végeztek, mint a miskolciak.

A küzdelem a jövő héten vasárnap, Nyíregyházán kezdődik, rá három napra Miskolcon csapnak össze a felek, és ha a két meccsen nem dől el az 5. hely sorsa, akkor április 21-én ismét Nyíregyházán játszanak a csapatok.

Erre a párharcra készül az MVSC együttese, akik a szerdai, békéscsabai kirándulásuk, a vendéglátóik elleni, két meccses, 10 szettes állomásuk után, most szombaton Miskolcon rendeznek Tavaszi felkészülési torna néven egy háromcsapatos erőfelmérőt. Ezen a körmérkőzéses erőfelmérőn a házigazdákon kívül a bajnoki döntőre készülő Vasas és a bronzcsata előtt álló Békéscsaba vesz részt.

A női röplabda NB I 5. helyéért

1. mérkőzés: április 14. (vasárnap), 16.00: NRK-Nyíregyháza – Albrecht-MVSC-MVSI

2. mérkőzés: április 17. (szerda), 18.00: Albrecht-MVSC-MVSI– NRK-Nyíregyháza

3. mérkőzés: április 21. (vasárnap), 16.00: NRK-Nyíregyháza – Albrecht-MVSC-MVSI – Ha szükséges

Tavaszi felkészülési torna

Április 6. (szombat), Miskolc

11.00: Albrecht-MVSC-MVSI – Vasas SC

14.00: Vasas SC – BB-Békéscsabai RSE

17.00: Albrecht-MVSC-MVSI – BB-Békéscsabai RSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!