Sport

2013.04.05. 14:17

Már futballozni akarnak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei első osztályban egy hónap múltán rendeznek újabb bajnoki fordulót – csupán egy meccs marad el.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei első osztályban egy hónap múltán rendeznek újabb bajnoki fordulót – csupán egy meccs marad el.Olybá fest, a csapatok eltökéltek. Legyenek bármilyen mostoha körülmények – immár futballozni akarnak. Talán végre megkegyelmez az időjárás is...

Így egy hónap szünet bajnoki fordulót rendeznek a Szi-Zo Sport megyei első osztályban, bár nem lesz teljes a hét végi kör. A Gyulaháza–Mándok összecsapást elhalasztották, a felek vállalták a hétközi pótlást: április 17-én, szerdán játszanak.

Semleges helyszíneken

Mint azt pénteki számunkban taglaltuk, két mérkőzést (szombat: Kemecse–Balkány, vasárnap: Szakoly–Kótaj) a nyíregyházi stadion műfüves pályáján tudnak le, míg ugyancsak két meccset (szombat: Nyírgyulaj–Mátészalkai MTK, vasárnap: Nyírmada–Tiszalök) a nyírbátori létesítményben rendeznek.

A megyei másodosztály Nyírerdő-csoportban a Pap–Dombrád találkozó marad el – mi másért, természetesen a játékra alkalmatlan pálya miatt.

A Carmo-csoportban hasonló okból odázták el a Kölcse–Tarpa, illetve a Mérk-Vállaj–Csenger meccset.

A megyei harmadosztályban négy mérkőzést fújtak el. A Nyírbéltek–Nagykálló II, Tiszalök II–Buj, Tiszaszentmárton–Vitka, továbbá a Nagyar–Túristvándi bajnokit későbbi időpontban játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!