Sport

2013.04.22. 13:51

Olaszországi tornán bizonyíthatnak a DSI-sek

Az U-14-es (1999) Kelet-Magyarországi Területi Válogatott tagjaként az olaszországi „Torneo Internazionale 2013” elnevezésű tornán lép pályára április 23-28. között a DSC-SI Jankovics Sándor által trenírozott U-14-es csapatának két tagja.

Az U-14-es (1999) Kelet-Magyarországi Területi Válogatott tagjaként az olaszországi „Torneo Internazionale 2013” elnevezésű tornán lép pályára április 23-28. között a DSC-SI Jankovics Sándor által trenírozott U-14-es csapatának két tagja. Kovács Krisztián és Szutor Tibor többfordulós kiválasztó-sorozaton bizonyította, hogy érdemes a régiós válogatottságra, s az együttes tagjaként a nemzetközi viadalon való részvételre.

A fiúk a hazaérkezés után sem pihenhetnek, hisz az útjuk azonnal a Telki edzőközpontba vezet. Ott egy négy napos edzőtáborban vesznek részt kelet és nyugat legjobbjai. A tábor része egy kiválasztó is, amely folyamán sor kerül az U-14-es korosztályos nemzeti válogatott bő keretének kihirdetésére.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!