Sport

2013.04.29. 19:43

Reflektorfényes majális

A Cegléd elleni szerdai meccsre nem kell belépőjegyet váltaniuk a szurkolóknak.

A Cegléd elleni szerdai meccsre nem kell belépőjegyet váltaniuk a szurkolóknak.Ebben a bajnokságban eddig egyszer fordult elő, hogy a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapata egymás után két bajnokin is nyerni tudott. Még ősszel, amikor a Vasas elleni hazai siker után Kazincbarcikáról is három ponttal tértek haza a piros-kékek. Szerdán itt a lehetőség „zsinórban” a második győzelem megszerzésére, hiszen a zárófordulóból előrehozott majálisi meccsen a Cegléd lesz az ellenfél.

Szabadnapos volt a Cegléd

A „vasutas városiak” a hét végén szabadnaposak voltak, így frissebben várhatják az esti mérkőzést. A Lucsánszky Tamás irányította Nyíregyháza Spartacus szombaton a hajrában csikarta ki a győzelmet a Balmazújváros ellen, és értékes három ponthoz jutott. Szerda este újabb három egységgel lehet megfejelni mindezt, amire nagy szüksége is lenne a nyírségieknek.

Frissen, koncentráltan

– A szombati mérkőzés óta eltelt pár nap legfontosabb feladata a regenerálás, a frissítés. A Cegléd szervezett csapat, így csakis megfelelő koncentrálással, odafigyeléssel lehet esélyünk a sikerre. Márpedig ez a célunk -vélekedett a hétfői edzést követően Lucsánszky Tamás. A klubvezetés nagyon számít a szurkolókra, ezért a villanyfényes mérkőzés ingyenes lesz.

 

Visszapillantó

15. forduló, 2012. november 24.:

Cegléd–Nyíregyháza Spartacus 1–0 (1–0)

 

Cegléd, 300 néző, v.: Pánczél.. Cegléd: Bácskai – Robson, Miklósvári, Ladiszlai, Farkas I. – Halgas (Markó, 77.), Kenderes, Koncz, Szkunc (Juhász, 89.) – Medgyesi, Kormos (Balog, 75.). Edző: Ványi Zsolt.

Spartacus: Balogh – Ur (Reznek, a szünetben), Benkő, Farkas A., Mészáros – Minczér, Petneházi, Davidov (Germán, 68.) – Pákolicz – Csorba (Simon A., 84.), Kovács. Szakmai igazgató: Brekk János. Gól: Farkas I. ( 38.). Kiállítva: Kovács (65.), Pákolicz (89.).

 

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!