Sport

2013.05.23. 19:34

Megszorítaná Solbergéket

A szakág nagyágyúi, látványos bemutató a nyirádi katlanban a ralikrossz EB harmadik fordulóján.

A szakág nagyágyúi, látványos bemutató a nyirádi katlanban a ralikrossz EB harmadik fordulóján.Lázban égnek a ralikrossz hazai kedvelői, mert a hét végén ismét Európa-bajnoki futamnak ad otthont a nyirádi katlan. A szakág szurkolói el vannak kényeztetve, hiszen az országos bajnokság harmadik köre, amelynek a máriapócsi RabócsiRing adott otthont remek versengést hozott. Az itt elstartolók közül hatan főpróbának is tekintették ( két EB-induló kihagyta) a máriapócsi versengést, hiszen a FIA Lerton Transz Európa-bajnoki futamon is rajthoz állnak.

Remek volt a Skoda

A király kategóriának számító SuperCar máriapócsi versengésében peches volt Harsányi Zoltán, hiszen címvédő és a korábbi két bajnokin győztes pilóta autója a finálé rajtjánál megadta magát. A hírek szerint azóta már rendben van a technika. A máriapócsi győztes Kárai Tamás a hét végén autokrosszban méretteti magát Európa-bajnokként egy EB-futamon.

Készül viszont a nyirádi Európa-bajnoki futamra Mózer Attila, aki a RabócsiRingen a szintén skodás Kárai mögött második helyen ért célba.

A teljes cikket a Kelet-Magyarország pénteki számában olvashatják

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!