Sport

2013.05.05. 11:45

Nem volt nyerő a huszonegy

Nyíregyháza - A nyíregyházi együttes elszenvedte első hazai vereségét ebben a bajnoki szezonban.

Nyíregyháza - A nyíregyházi együttes elszenvedte első hazai vereségét ebben a bajnoki szezonban.Megtört a hazai pálya varázsa. A Nyíregyházi Kézilabda Klub NB I B-s férfi kézilabdacsapat otthonában eddig valamennyi ellenfél elvérzett – a Balmazújváros nem csupán megúszta vereség nélkül, győzelmével bebetonozta magát a tabella második helyén.

Már a kezdés is rosszat sejtetett...

A nyírségiek kispadja rosszul festett: a sok hiányzó miatt meglehetősen szellősen üldögéltek a bevethető játékosok a padon, ezt talán még elviselték volna, azt viszont semmiképpen, hogy az első félidőben tizenhárom, a másodikban tizenegy perces gólcsendet „iktattak be”. No persze, nem jó kedvükben, a betonkeménységű újvárosi falat nem tudták megbontani a Bartha-legénység tagjai.

Miközben nekik szinte semmi, az exnyíregyháziak egész regimentjét bevető vendégeknek gyakorlatilag minden sikerült. A látogatók nem egyszer nyolc találattal vezettek, mígnem a hajrában jelentősen kozmetikáztak a különbségen Szűcs Balázsék – sőt, ha egy kicsit higgadtabbak, még izgalmasabb befejezés kerekedhetett volna. A hajdúsági együttes azonban túl erős ahhoz, hogy ekkora előnyt csak úgy elherdáljon. Most nem volt nyerő a hazai huszonegy...

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

Nyíregyházi Kézilabda Klub–Balmazújváros 21–24 (8–15)

Bujtosi csarnok, 400 néző, v.: Tomecskó, Unyatinszki.

Nyíregyháza: Tamási Zs. – Erdős Z. 2, Tarnavölgyi 2, Braun 3, Varga L. 2/1, Bursac, Vasas Gy. 2 Csere: Gadnai (kapus), Koller T. 4, Szűcs B. 4, Kovács Á. 2. Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 6, illetve 12 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 2/2.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!