Sport

2013.05.24. 18:57

Sok a sérült, jól jött a szabad hétvége

A nyíregyháziak a Vácot fogadták volna szombaton, Szegeden a Balmazújváros, Szolnokon a Putnok.

A nyíregyháziak a Vácot fogadták volna szombaton, Szegeden a Balmazújváros, Szolnokon a Putnok.Bizony jókor jött ez a bajnoki szünet a Szpari játékosinak. Mint ismert, a Vác kizárása miatt a szombatra tervezett hazai bajnoki elmaradt, a három pont pedig három nullával a nyíregyháziaké.

Hasznos volt az edzőmeccs

Gondban lett volna Lucsánszky Tamás az összeállítással, mert többen is sérüléssel bajlódnak, a csütörtöki tréningen mindössze tizenkét mezőnyjátékos vett részt. Remélhetőleg mihamarabb rendbe jönnek majd a játékosok, mert a jövő hét végén Putnokon zárul a bajnokság. A csapat szerdán Tiszaújvárosban mérkőzött meg az amatőr Európa-bajnokságra készülő NB III-as válogatottal és Katona György, valamint Csorba Szabolcs góljaival nyert.

– Sok jó dolgot láttam Tiszaújvárosban, főként az első félidő tetszett - kezdte visszatekintését a szerdai edzőmeccsre Lucsánszky Tamás.

– Jó talajú pályán játszhattunk, és azok is szerepet kaptak, akik az elmúlt időszakban kevesebbet játszottak. Tetszett, hogy hatékonyak voltunk, azt játszottuk, amit elterveztünk. Örülök a bajnoki szünetnek, mert így a sérültjeink felépülhetnek, és bízom abban, hogy a Putnok ellen rendelkezésünkre állnak. Ott mindenképpen nyernünk kell, hiszen saját kezünkben van a sorsunk. Egyáltalán nem foglalkozom a többi csapat eredményével, ha nyerünk, nem számít ők mit játszanak.

A riválisok meccsei

Valóban nem érdemes számolgatni, nyerni kell Putnokon és akkor biztos az NB II-es tagság. Persze azért a hét végén érdemes lesz figyelni a többi meccset, amelyek közül a Szpari szempontjából érdekes lehet a Balmazújváros szegedi, illetve a Putnok szolnoki vendégjátéka. Utóbbi vasárnap este lesz, mégpedig villanyfényben.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!