Sport

2013.06.26. 18:30

Ausztriai edzőtáborba megy majd a Szpari

Nyíregyháza - Ovsziyenkó marad, Bodnárral még nem tárgyaltak a vezetők.

Nyíregyháza - Ovsziyenkó marad, Bodnárral még nem tárgyaltak a vezetők.

Alakul a molekula. Újabb hírek érkeztek a Nyíregyháza Spartacustól. Ami a játékoskeretet illeti, Volodymyr Ovsienko marad a klubnál, és hétfőn a csapattal kezdi a felkészülést a sérülése után már felgyógyult Sipos Tamás, valamint az amatőr EB-én résztvevő Patály János is. Germán Tamás szerződését egy hónappal meghosszabbították, ő július 31-ig a Szparival edz, utána döntenek sorsáról. Bodnár Lászlóval egyelőre még nem tárgyaltak a vezetők, neki egyébként nem olyan szerződése volt, mint a többieknek.

Immáron kiderült, hogy a Lucsánszky Tamás irányította együttese hétfőn Nyíregyházán kezdi a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus. Két hétig itt gyakorolnak majd Bajzáték, majd tíz napos ausztriai edzőtáborba utaznak. Az első edzőmeccs július 10-én lesz a Balmazújváros ellen, a külföldi edzőtáborozás alatt háromszor is játszik majd a Szpari. Később még egy izraeli csapat is szerepel az ellenfelek között, augusztus elején pedig egy baktalórántházi tornán vesz részt az együttes. A Szpari első tétmeccse augusztus 10-én lesz, mégpedig a Magyar Kupában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!