Sport

2013.06.26. 19:23

Csatára kész a magyar légió

Olaszország - A Keleti Régió játékosai szeretnének megbosszulni a házigazdák „hadviselését”.

Olaszország - A Keleti Régió játékosai szeretnének megbosszulni a házigazdák „hadviselését”.

Csak nem mondjanak csütörtököt! Ilyen hangulatban készülnek a Keleti Régió csapatának tagjai az amatőr labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének zárófordulójára. Csütörtökön a házigazda olaszokkal meccsel a Feczkó Tamás és Fogarasi Zoltán pallérozta magyar alakulat. Az Abano Terme városkában 17.30.kor kezdődő meccsen a taljánoknak elég az iksz és akkor szombaton döntőzhetnek, a mieinknek nyerni kell ugyanezért.

– Végre elérkeztünk a várva várt mérkőzésig! - kezdte lapunk tájékoztatást Feczkó Tamás szövetségi edző. – Minden játékos és edző az ilyen mérkőzésről álmodik! Nem túlzok amikor azt mondom, hogy életünk meccsére készülünk azért, hogy két nap múlva újra ilyen felfogásba futhassunk ki a pályára. Majdnem minden úgy alakult, ahogyan elterveztük az EB előtt, hiszen az olasz csapattal meccselünk a döntőbe jutásért.

Kezükben van a sorsuk

Saját kezünkbe van a sorsunk- folytatta Feczkó Tamás. – Annyit kell „csak” tennünk, hogy legyőzzük a hazai pályán játszó ellenfelünket! Azt kell tudni róluk, hogy igaz amatőr EB-n vagyunk a vezető edző munkáját egy pályaedző, kapusedző, rehabilitációs edző, fitness edző és egy elemzésekért felelős szakember segíti. Az olasz csapat eddig az elit körrel bezárólag 5-ből 5 győzelmet aratott 19-1-es gólkülönbséggel.

Részletesen a Kelet-Magyarország június 27-ei, csütörtöki számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!