Sport

2013.07.30. 10:47

Ifjúsági bajnokcsapatok tornája Baktán

Baktalórántháza - A megyei labdarúgó játékvezetők edzőtáborának egyik programja volt az a három csapatos torna, amelyet az ideálisan előkészített baktalórántházi futballpályán rendeztek.

Baktalórántháza - A megyei labdarúgó játékvezetők edzőtáborának egyik programja volt az a három csapatos torna, amelyet az ideálisan előkészített baktalórántházi futballpályán rendeztek. A megyei másodosztály ifjúsági bajnoki játszottak egymással körmérkőzést, a találkozókat a közelmúltban vizsgázottak dirigálták. Eközben az árgus szemekkel figyelő játékvezető kollégák minden részletet kielemeztek, és a másnapi értékelés során levonták a tanulságokat. A tornát két győzelemmel a Barcsay István által irányított Csenger nyerte, megelőzve a Nyíregyházi Old Boys néven bajnok, ám a Grund FC kötelékében lévő együttest, ugyanakkor a Vásárosnamény is kitett magáért polgármesterük, Filep Sándor szemei előtt. Az eredményhirdetésnél dr. Jekő József, a megyei JB elnöke serleget nyújtott át a győztes együttesnek.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!