Sport

2013.07.22. 08:03

Igazi strandidőben fociztak

A Nyírsuli fiataljai nyerték a pénzdíjas sóstói tornát.

A Nyírsuli fiataljai nyerték a pénzdíjas sóstói tornát. Az időjárásra nem lehetett panasza a II. Sóstógyógyfürdő Zrt-Nyírsuli Strandfoci Fesztivál szervezőinek és résztvevőinek. A Fatum Property Kupáért kiírt torna résztvevői pénteken reggel kezdték megmérettetést és legjobbak számára vasárnap ért véget a találkozó. Igazi strandidőben rúghatták a labdát a sóstói strandon kialakított pályán, időnként nagyon sokan állták köre a játékteret és szurkoltak kedvenceiknek.

A harminchat együttes hetvenöt mérkőzést játszott, a menetelést a három addig legeredményesebb csapat körmeccses különtornája jelentette. Ennek nyjtányán a Nyírség-Copi 4-2-re nyert a Bohemians ellen, majd nem kis meglepetésre a Nyírsuli U 21-es csapata 6-1-re lelépte az előző meccs győztesét. A zárótalálkozón a jól hajrázó Bohemians ugyan 5-4-re győzött a Nyírsuli ellen, ám a körbeverésből a fiatalok jöttek ki győztesen és elnyerték a pénzdíjas országos torna vándorserlegét. Az ünnepélyes díjkiosztón természetesen az ilyen tornákon szokásos különdíjak is gazdára találtak.

 

Strandfoci

II. Sóstógyógyfürdő Zrt-Nyírsuli Strandfoci Fesztivál, a Fatum Property Kupáért

Végeredmény: 1. Nyírsuli U 21, 2. Bohemians, 3. Nyírség-Copy. Különdíjasok.

A legjobb mezőnyjátékos: Borsi Dávid (Nyírsuli). Gólkirály: Szabó Dávid (Nyírség-Copy). Legjobb kapus. Szabó Tibor József (Bohemians.). A szervezők külödíját Litvai Zoltán, a névadó Fatum Property ügyvezető igazgatója kapta.

 


 

Pénteken kezdődött, vasárnap este ért véget a a II. Sóstógyógyfürdő Zrt-Nyírsuli Strandfoci Fesztivál a Fatum Property Kupáért.

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!