Sport

2013.07.26. 14:32

Ismét itthon a Szpari focistái

Két nap pihenő után vasárnap futással folytatják Minczér Tiborék.

Két nap pihenő után vasárnap futással folytatják Minczér Tiborék.Csütörtökön késő este végre megszokott, saját ágyukban térhettek nyugovóra a Nyíregyháza Spartacus focistái, ugyanis haza érkeztek a tíz napos ausztriai edzőtáborból. Az NB II-es focibajnokságra készülő együttes Lucsánszky Tamás vezetőedző irányításával Loipersdorfban készült, mégpedig remek körülmények között. Napi két-három edzés szerepelt a programban, illetve három edzőmeccset is játszottak a nyíregyháziak.

Győzelem, döntetlen, vereség

A mérleg egy győzelem (2-0, az osztrák harmadik ligás FC Gratkor ellen), egy döntetlen (0-0, a bosnyák elsőligás Slavija Sarajevóval) és vereség (0-3, a szerb első osztályú Hajduk Kulától). Ketten sérülés miatt hagytak ki edzéseket, ám szerencsére azóta Csordás Csaba és Patály János is rendbe jött.

Péntekre és szombatra szabadságot kaptak Minczér Tiborék, vasárnap azonban már futással hangolódnak a következő hétre. Szerdán a DVSC-vegy ellen játszik edzőmeccset Pallagon a Szpari, a hét végén pedig a baktai tornára hivatalos a csapat.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik