Sport

2013.07.31. 20:21

Pákolicz két perc alatt duplázott

Pallag - A Szpari és a Kisvárda is nyert a szerdai edzőmeccsen.

Pallag - A Szpari és a Kisvárda is nyert a szerdai edzőmeccsen.

Szerdán mindkét NB II-es focicsapatunk pályára lépett soros edzőmeccsén.

A Nyíregyháza Spartacus a pallagi akadémiai pályák egyikén végül nem a DVSC-vegyes, hanem a jegyzőkönyvben a Létavértes néven szereplő gárda ellen hamar vezetéséhez jutott. A nyíregyháziak lendületesen játszottak és végül biztosan nyert a Lucsánszky Tamás dirigálta együttes.

A piros-kékekhez kapcsolódó hír, hogy tévesen írtuk meg, hogy Kovács Ádám Zalagerszegen is részt vett próbajátékon, csak Sopronban tesztelik. Germán Tamás viszont már csapatot talált, a támadó Szegeden folytatja.

A Kisvárda otthonában fogadta a Tiszaújváros együttesét. Meglepetésre a vendégek jutottak előnyhöz, ám szünet után fordított Révész Attila együttese. A várdai drukkerek számár jó hír, hogy Kapacina Valér mégis marad Kisvárdán.


 

Létavértes–Nyíregyháza Spartacus 0-5 (0-2)

Spartacus: Ovsiyenko (Perger, 75.perc) - Szokol (Patály, 58.), Rubus (Dajka, 60.p), Gengeliczki (Csordás 60.p), Törtei (Polényi, 58.p) - Farkas (Pákolicz, 60.), Paku (Minczér, 52.p), Sándor (Reznek, 52.p), Huszák (Katona, 56.p)- Szilágyi (Kákonyi, a szünetben), Bajzát.

Gól: Farkas (10.), Huszák (36.), Pákolicz (71.), Pákolicz (72.), Katona (76.)

Kisvárda-Tiszaújváros 2-1 (0-1)

Kisvárda:Petranics - Molnár, Pléinger, Hegedűs, Tóth (Myke, 60.) - Miskolczi, Nagy B., Korusznjak (Lakatos L.), Kapacina (Üveges)- Pálvölgyi, Pavlov.

Gól: Hegedűs (65), Myke (75), illetve Horváth (21.)

Nyírbátor-Tuzsér 3-1 (0-0)

Gól: Lukács, Mészáros, Ráti, illetve Iván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!