Sport

2013.07.01. 07:30

Többen is megkönnyezték az elvett álmukat

Nyíregyháza - Az olaszok éltek a hazai pálya előnyeivel, dicséretes a bronzérem.

Nyíregyháza - Az olaszok éltek a hazai pálya előnyeivel, dicséretes a bronzérem.

Miként arról már beszámoltunk a magyar színeket képviselő Keleti Régió bronzérmet szerezett az olaszországi amatőr labdarúgó Európa-bajnokságon. A Feczkó Tamás és Fogarasi Zoltán dirigálta mieink a csoport zárómeccsén 1–0-ra kikaptak a későbbi aranyérmes olaszoktól.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést ,hiszen az első tíz percben kapujához szorítottuk az olasz csapatot – kezdte visszapillantását Feczkó Tamás.

– Sajnos első szögletéből gólt szerzett ellenfelünk, ez a momentum döntően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. A gól után két perccel egy ártalmatlan szituációban sajnos elszakadt kapusunk, Makó Róbert Achillese. Ezután a két jelenet után nem tudott úgy pörögni a csapat, mint tette az első tíz percben. A házigazdák széttördelték, lelassították a mérkőzést. Nem volt folyamatosan játékban a labda két percnél tovább, mivel valamelyik olasz játékos mindig a földön feküdt. – Férfiasan bevallom, hogy a lefújás után többen is megkönnyeztük azt, hogy elvették az álmunkat!

– A jókedvünk estére tért csak vissza, amikor nyakunkba akasztották a bronzérmeket! – tudatta végezetül Feckó Tamás.

- KM - 

A teljes cikk a Kelet-Magyarország július 1-jei számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!