Sport

2013.08.26. 13:30

A legyőzőről vehetnek példát

Nyírbátorban a rossz rajt miatt még nem kongatják a vészharangot, de az Eger ellen már nem lehet botlani.

Nyírbátorban a rossz rajt miatt még nem kongatják a vészharangot, de az Eger ellen már nem lehet botlani. Nem ilyen rajtot képzeltek el, és ezzel nem mondtunk nagyot. Mint ahogy azzal sem: a bátoriak aligha függesztették ki az öltözőjük falára az NB III. Keleti csoport második forduló utáni tabelláját, amely arról árulkodik, hogy az NYFC szerzett pont és gól nélkül az utolsó előtti helyen szerénykedik. A Cigánd elleni 0–1-et szombaton a REAC otthonában elszenvedett 0–4 követte, ami után hosszú és szomorú volt a csapat hazaútja.

Gólképtelenség, akarat

– Gondoltuk, hogy nehezebb dolgunk lesz, mint az előző évi bajnokságban, tisztában voltunk azzal is, hogy a sok új játékos beépüléséhez idő kell, de egyértelmű csalódás a csapat eddigi szereplése – szögezte le Baracsi Balázs, a Nyírbátori FC elnöke, aki a bajnokság előtt a biztos bent maradásról beszélt, mint a csapat elé tűzött célról. – Az eredmények ellenére az is látszik, hogy nem a képességekkel van a baj, sokkal inkább a taktai fegyelemmel, pontosabban fegyelmezetlenséggel.

Illetve, ami különösen fájó, számomra úgy tűnt, hogy eddigi két ellenfelünk elsősorban lelkesedésben múlt felül bennünket. Aggasztó az eddigi gólképtelenségünk, bízom benne, hogy Kovács Ádám múlt hétvégi megszerzésével ez a gondunk is enyhül. Nem nagyon akarok szakmázni, de az is feltűnő, hogy a csatárainkhoz alig jut el labda, vagyis a középpályáról kevés támogatást kapnak a támadóink.

(A TELJES CIKK ELOLVASHATÓ A KELET-MAGYARORSZÁG 2013. AUGUSZTUS 27-I SZÁMÁBAN.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!