Sport

2013.08.12. 14:13

Békés(i) továbbjutás után Harmadik Félidő

A Magyar Kupa-mérkőzés után a Sport TV stúdiójába vezetett az amatőr Eb-bronzérmesek útja.

A Magyar Kupa-mérkőzés után a Sport TV stúdiójába vezetett az amatőr Eb-bronzérmesek útja.Néhány kisvárdai és nyírbátori labdarúgónak Békés megyéből Budapesten át vezetett az útja hazáig vasárnap éjszaka. Az Eleken, illetve Mezőkovácsházán Magyar Kupa-mérkőzést játszó csapataink azon játékosai, akik tagjai voltak az amatőr Európa-bajnokságon bronzérmet szerző magyar válogatottnak, hivatalosak voltak a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorába, ahol az élvonalbeli bajnokság harmadik fordulójának összefoglalója kapcsán élő adásban köszöntötték a csapatot.

A kisvárdaiak a magyar-román határszéli Eleken nyertek 7–1-re, a nyírbátoriak pedig tőlük harmincnégy kilométernyire, Mezőkovácsházán, a másik Békés megyei II. osztályú ellenféllel szemben vívták ki a továbbjutást, hosszabbítást követően aratott 4–2-es győzelemmel. A bátoriak válogatottjai (Tóth Szilveszter, és Jeddi BélaRicsei Ferenc nem tarthatott a társakkal, mert hétfőn reggel munkába kellett állnia) átültek egy kisbuszba, Mezőberénynél felvették a kisvárdai bronzérmeseket (Fodor Andrást, Lakatos Lászlót és Pálvölgyi BalázstTóth György egyéb okok miatt nem tarthatott a többiekkel), és közösen autóztak a budapesti stúdióba.

A válogatott többi tagja már elfoglalta helyét, amikor a Várda-Bátor „vegyescsapat” küldöttsége beesett a helyszínre. Takács Rita riporter éppen Feczkó Tamás szövetségi edzőt faggatta, a néhány kérdéses interjú után pedig az amatőr válogatott is az összefoglaló mindig lelkes közönségéhez csatlakozott.

Még mindig nincs vége

Újabb ünneplés vár a magyar amatőr labdarúgó-válogatott tagjaira. Az olaszországi Európa-bajnokságon bronzérmes alakulatot ezúttal a közönség is köszöntheti, hiszen a keret hivatalos a szerdai magyar–cseh válogatott mérkőzésre, a Puskás Ferenc-stadionba. A barátságos összecsapás kezdő sípszava előtt a Magyar Labdarúgó-szövetség ajándékait vehetik át a játékosok és persze a stáb tagjai.

(A TELJES CIKK ELOLVASHATÓ A KELET-MAGYARORSZÁGBAN)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!