Sport

2013.08.03. 21:35

Egyetlen gól – de az nagyon fájt

Nyíregyháza - A szabolcsi válogatott a döntőben maradt alul a megyei válogatottak számára rendezett tornán.

Nyíregyháza - A szabolcsi válogatott a döntőben maradt alul a megyei válogatottak számára rendezett tornán.

Alig két percet kellett volna még kihúzni... Egyetlen figyelmetlenség okozta a szabolcsi válogatott vesztét a megyei válogatottak számára kiírt torna döntőjében – nem sikerült. A Fecsku István, Bíró Csaba páros által irányított, hazai pályán szereplő együttes a fináléban akkor kapta a sokakat elkeserítő gólt, amikor már jobban futballozott csongrádi ellenfelénél. Noha a ,,mineink,, közül jó néhányan nagyon nekibúsultak, az, hogy a második helyen végeztek az első ízben megrendezett eseményen, egyértelműen megsüvegelendő teljesítmény.

A Baktalórántházán és Nyíregyházán játszott mérkőzések kiélezettségét mi sem jelzi jobban, minthogy egyetlen akciógól született – igaz, a házigazdák szempontjából talán éppen ez volt a legfájdalmasabb. Három találkozó is tizenegyespárbajba torkollott, így a szombat délelőtti elődöntő is, amelyen a szabolcsiak legyűrték a veszprémieket. A csongrádiak diadalmámorát látva az is bizonyosra vehető: ennek a tornának létjogosultsága van!

- KM-KT -

Megyei válogatottak tornája

Elődöntő

Szabolcs-Veszprém 0–0, tizenegyesekkel: 5–4

Baktalórántháza, 50 néző, v.: Szűcs L.Szabolcs: Gazsi F. – Deme, Czerula, Kántor Zs., Lakatos I. – Gál N. (Kiss P.), Fejes J., Kovács I. (Lakatos B.), Somogyi T. – Bíró Cs. (Cseh K.), Marics G. Edző: Fecsku István.

A másik ágon: Csongrád–Tolna 0-0, tizenegyesekkel: 4–1

A 3, helyért:

Tolna–Veszprém 0–0, tizenegyesekkel: 7–6

Döntő:

Szabolcs–Csongrád 0–1 (0–0)

Városi Stadion, 300 néző, v.: Nagy T.Szabolcs: Gazsi F. – Kovács I., Czerula, Kántor Zs. Lakatos B. (Bodó G.) – Kiss P., Fejes J., Lakatos I., Somogyi T. (Gál N.) – Cseh K. (Bíró Cs.), Marics G. Edző: Fecsku István.

Gól: Bertók G. (48.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!