Sport

2013.08.29. 08:45

Elveszített fonál, amit még nem találtak meg...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei másodosztály 3. fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei másodosztály 3. fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Labdarúgás: megyei II. osztály, 3. forduló (kezdés: 17, ifi: 13)

Nyírerdő-csoport

Tippel: Törő József, a Nyíribrony játékosa-edzője.

Vasárnap

Terem (5.)–Újfehértó (7.): – Sokgólos mérkőzésen talán a hazai pálya előnye dönthet.

Encsencs (15.)–Levelek (12.): – A hazaiaknak még várni kell az első győzelemre...

Ófehértó (13.)–Nyírvasvári (2.): – Az ófehértóiak, ha nehezen is, de megszerzik a három pontot.

Nyírlugos (16.)–Tiszavasvári (1.): – A Lugos beragadt a rajtnál, ezt a jó erőkből álló vendégek könyörtelenül kihasználják.

Nyírtelek (10.)–Apagy (11.): – Egyenlő felek küzdelmében bármi megtörténhet.

Nyírpazony (14.)–Napkor (4.): – A Pazonyra ráférne a siker, de nem lesz egyszerű a jő erőkből álló Napkor ellen.

Szakoly (3.)–Rakamaz (8.): – Nagy küzdelemben döntetlent várok.

Nyíribrony (9.)–Kótaj (6.): – Nehéz mérkőzésre számítok, de ha csapatom átérzi a tét súlyát, és a játékkal foglalkozik, itthon tartjuk a három pontot.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Kiss Gábor, a Nagyhalász edzője.

Vasárnap

Fényeslitke (12.)–Pap (11.): – Az előző évek eredményeit figyelembe véve a hazaiak kicsit beragadtak a rajtnál, és az első fordulóban hazai pályán elszenvedett súlyosnak tűnő vereséget szeretnék feledtetni szurkolóik előtt. Ehhez azonban a tavalyitól erősebb Papnak is lesz egy-két szava. Tippem: 1, x.

Gyulaháza (2.)–Demecser (10.): – Ezen a mérkőzésen a hazaiak az esélyesebbek, viszont a vendégek nem feltartott kézzel fognak pályára lépni, az esetleges Gombkötő-gólok pontot, pontokat is eredményezhetnek.

Vaja (7.)–Nyírtura (16.): – Életemben nem láttam még a vajai csapatot játszani, de véleményem szerint nem fog neki nagy gondot okozni a lelkes és szimpatikus Nyírtura legyőzése.

Ajak (4.)–Rohod (15.): – Ebben a bajnokságban az Ajak hazai környezetben minden csapat ellen győzelmi eséllyel lép pályára, főleg most egy nagykülönbségű győzelem, önbizalom növelő meccs után. A Rohod nem ezen a mérkőzésen fogja a pontgyűjtést elkezden

Vasmegyer (8.)–Újdombrád (9.): – A Vasmegyerrel találkoztunk a felkészülés során, egységes csapat benyomását keltette, amely a szezon meglepetését is szolgáltathatja. Az Újdombrád nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, viszont ha koncentráltan játszik, nagyon kemény meccsen pontokat is szerezhet, ellenkező esetben a megyeri katlanban marad mind a három pont

Kék (14.)–Pátroha (6.): – Első ránézésre fix iksz. Azonban a pont nélküli Kék, mikor ha nem most, hazai pályán szeretné megszerezni első győzelmét, ugyanakkor a Pátrohát attól erősebb csapatnak tartom, hogy ebben partner legyen. Második ránézésre is fix iksz.

Záhony (13.)–Gávavencsellő (5.): – Ha a záhonyi csapat ki tudja iktatni a gyors vencsellői csatárokat, akkor megszerezheti a hőn áhított három pontot. Persze illik a fejükben tartani a vendégek eddigi idegenbeli eredményeit.

Nagyhalász (1.)–Nyírkarász (3.): – Tisztelve az ellenfelet, nagy akarással és önbizalommal lépünk pályára a Nyírkarász elleni mérkőzésen. Egymásért és a három bajnoki pontért egy csapatként fogunk küzdeni, melyből egyetlen egy játékosom sem lóghat ki. Mit mondhatnék, győzünk vasárnap!

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat

Szatmárcseke (9.)–Milota (1.): – A szomszédvári rangadón a papírforma a Milota sikerét ígéri, ugyanakkor a Cseke otthon mindenkire veszélyes.

Nyírmeggyes (15.)–Tiszakóród (2.): – A Meggyes tavasszal elveszítette a fonalat és még mindig nem találta meg... Ezért a jó erőkből Kóródnak jó esélye van a három pont begyűjtésére.

Túrricse (12.)–Mátészalkai MTK (3.): – A szalkai fiatalok jól kezdték a szezont, viszont szeretném, ha ricsei barátaim végre pontot, pontokat szereznének.

Kölcse (13.)–Vásárosnamény (8.): – A Naményt az egyik bajnokesélyesnek gondolom, ellenben úgy érzem, a Kölcse össze tudja magát kapni erre a mérkőzésre és nem marad pont nélkül.

Tisztaberek (6.)–Tarpa (7.): – A forduló rangadóján nagyon jó ellenféllel találjuk szembe magunkat. Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk.

Vasárnap

Nyírcsaholy (11.)–Vámosoroszi: – A hazai csapat beragadt a rajtnál, az Oroszi viszont magabiztos, ha formáját át tudja menteni erre a mérkőzésre, a csaholyi katlanból is pontokat hozhat el.

Vitka (16.)–Beregdaróc (5.): – Igazi beregi rangadó, amelyen a Daróc tovább gyűjtheti meglepetéspontjait, de a vitkai pontszerzés sem kizárt.

Tunyogmatolcs (10.)–Mérk-Vállaj (14.): – A Matolcs megszerzi első pontjait az előző szezonhoz képest jelentősen meggyengült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!