Sport

2013.08.03. 18:59

Igazi strandidőben kezdődött a 9. Fenyves Csárda Kupa

Baktalórántháza - Szombaton délután igazi strandidőben kezdődött Baktalórántházán a 9. Fenyves Csárda Kupa felkészülési focitorna.

Baktalórántháza - Szombaton délután igazi strandidőben kezdődött Baktalórántházán a 9. Fenyves Csárda Kupa felkészülési focitorna. A lelátó árnyékában mintegy háromszázan ücsörögtek és voltak kiváncsiak a két megyebeli NB II-es csapat nyitómeccsére. Pálvölgyi góljával a Kisvárda jutott hamar előnyhöz, nem sokkal későb Katona egalizált. Aztán játszottak a csapatok, miként azt a heti edzésmunka és a nagy meleg megengedte. Úgy nézett ki, hogy tizenegyespárbaj lesz, ám a hajrában a brazil Myke gólja a kisvárdaiak győzelmét jelentette. A várdaiak ezzel a holnapi döntő egyik résztvevői. A másik a Baktalórántháza-Nyírmada mérkőzés nyertese lesz.

Kisvárda-Nyíregyháza Spartacus 2-1 (1-1)

Baktalórántháza, 300 néző.

Kisvárda: Petranics (Nacsa) -Lakatos I., Hegedűs, Üveges (Oláh), Molnár (Privigyei, Tóth) - Miskolczi, Kunsztnyak (Myke), Nagy, Fodor - Pavlov (Farkas, Soós), Pálvölgyi.

Spartacus: Ovsziyenko (Benkő (Szilágyi), Dajka, Csordás, Polényi - Patály, Minczér, Reznek (Gengeliczki), Kákonyi (Szathmári) - Pákolicz, Katona.

Gól: Pálvölgyi (3.), Myke (86.), iletve Katona (8.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!