Sport

2013.08.01. 11:35

Nem véletlenül játszanak Baktalórántházán

Nyíregyháza - A szabolcsi válogatott a sikeres elődöntő után Nyíregyházán vívhatja a megyei válogatottak tornájának döntőjét.

Nyíregyháza - A szabolcsi válogatott a sikeres elődöntő után Nyíregyházán vívhatja a megyei válogatottak tornájának döntőjét.Fecsku István nem beszélt mellé. Az edző és persze, segítője, Bíró Csaba július derekán kerekperec közölték: a szabolcsi válogatott végső győzelemre hajt a megyei válogatottak számára meghirdetett tornán. Annál is inkább, mivel a négyes döntőt augusztus 3-án Nyíregyházán, illetve Baktalórántházán rendezik. Az pedig mégis csak blama lett volna, a végjátékról éppen a hazai legénység hiányzik... Jóllehet akkortájt még lutri volt, milyen összetételben szerepelhet az általuk megálmodott együttes, nem beszélve arról, hogy a selejtezőt is túl kellett élni...

Indokolt választás

Nos, a tiszaújvárosi csoportkörben veretlenül diadalmaskodott a szabolcsi különítmény, holott a lemondások miatt nem a tervezett kerettel lépett színre. Azok a futballisták, akik viszont vállalták a bevetést, ismét bebizonyították: az alföldi régióban nem véletlenül jegyzik a legjobbak között az ország legkeletibb csücskének labdarúgóit. Mármint az amatőr szférában.

Vagyis, a szombati elődöntőben ott lesznek a „mieink”. A forgatókönyv szerint a két meccset egy időben, délelőtt 9 órakor játsszák – a szabolcsiak Baktalórántházán lesznek „otthon”. A választás indokolt – a baktaiak három futballistával, Gazsi Ferenccel, Lakatos Istvánnal, no meg Marics Gáborral képviseltetik magukat a vendéglátó együttesben.

Ingyenes belépés

Az ellenfél kiléte még kérdéses, ez csupán péntek este, a technikai értekezlet közben megejtett sorolás után derül ki. Mint ismert, a a házigazdák mellett Csongrád, Tolna, valamint Veszprém megye jutott a fináléba. A másik ágon esedékes összecsapást a nyíregyházi Városi Stadionban tudják le.

Ugyancsak a megyeszékhelyi létesítményben lesz a bronzmeccs (kezdés. 16.30), amelyen a két párharc vesztese találkozik, majd a reggeli mérkőzések győztesei vívják a finálét (18).

Valamennyi mérkőzés 2x25 perces, döntetlen esetén nincs hosszabbítás – tizenegyespárbaj dönt. A belepés mindkét helyszínen, Nyíregyházán, illetve Baktalórántházán is ingyenes.

KM-KT

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!