Sport

2013.08.23. 07:30

Újabb gyanúsított focisták

A Nemzeti Sport információi szerint újabb három gyanúsítottat – köztük az előző szezonban Egerben játszó labdarúgót, F. Ádámot – hallgatott ki a Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások ügyében.

A Nemzeti Sport információi szerint újabb három gyanúsítottat – köztük az előző szezonban Egerben játszó labdarúgót, F. Ádámot – hallgatott ki a Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások ügyében. Sz. Gábort, F. Ádámot és H. Zoltánt a kihallgatást követően elengedték, szabadlábon védekezhetnek. Sz. Gábort egy rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója általi, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével vádolta meg a főügyészség. A játékos beismerő vallomást tett. F. Ádámot öt rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója általi, üzletszerűen, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével vádolták meg. A játékos tagadta a vádakat. H. Zoltán – akit három rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója általi, üzletszerűen, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel vádoltak meg – szintén tagadott, és panasszal élt.

A monogramokból kitűnik, hogy F. Ádám az a játékos lehet, aki Egerből a Nyíregyháza Spartacushoz igazolt. Információink szerint a focista csütörtökön nem is volt edzésen.

– Hallottuk a hírt, tudtunk arról, hogy játékosunkat kihallgatták az ügyészségen, ám hivatalos értesítést még nem kapott erről a klub. Úgy vélem, amíg bizonyítékok alapján nem hoznak ítéletet, addig a játékost megilleti az ártatlanság vélelme. Amennyiben az MLSZ döntést hoz az üggyel kapcsolatosan, azt természetesen tudomásul vesszük és annak megfelelően járunk majd el – nyilatkozta lapunknak Sipos Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus még jelenlegi ügyvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!