Sport

2013.08.20. 12:18

Varga Imre: Kezdetnek tökéletes

Milota - Varga Imre, a milotaiak nyári szerzeménye négy góllal mutatkozott új együttesében.

Milota - Varga Imre, a milotaiak nyári szerzeménye négy góllal mutatkozott új együttesében.

 Jött, látott, a csapat győzött – ő pedig négy gólt vágott. Rögrön kezdésként. Varga Imre, a megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoportban szereplő milotai futballcsapat nyári szerzeménye nem vesztegette az idejét.

Első bajnoki fellépésén – szó szerint – nyerőembernek bizonyult: az újonc Túrricse otthonában aratott 4–2-es diadal során ő jegyezte a vendégek valamennyit „dugóját”. A huszonöt esztendős csatár Nagyecsedről érkezett, előtte a jelenleg is „osztálytárs” Tunyogmatolcsban iparkodott.

Jó vásárt csináltak vele

A milotai debütálás pedig a lehető legjobban sült el. Sőt, ennél szebb talán nem is lehetett volna.

– Szerettem volna mindenképpen gólt, jobb esetben gólokat szerezni, így sikerült – fejtegette Varga Imre, aki vastasgon túlszárnyalta tervét. – Olyan már előfordult, hogy egy meccsen háromszor is betaláltam, négy eddig még nem jött össze... A többiek örültek a győzelemnek, dicsértek engem, gratuláltak, remélem a vezetőket is meggyőztem, hogy jó vásárt csináltak velem. Szerencsés nap volt, ha kívánhatok valamit, az lenne minél több ilyen legyen. Nem tettem semmilyen fogadalmat a nyitány előtt, mindenesetre amikor legutóbb, fél évig játszottam a megye kettőben, a Matolcsban, tizenhármat gólig jutottam, ezt akarom felülmúlni. Az sem baj, ha ezentúl jobban figyelnek majd rám, legalább izgalmasabb lesz a bajnoki folytatás.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!