Sport

2013.09.09. 11:41

Beindult a nagyüzem az asztaliteniszezőknél

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Csapatbajnokságok: Szoros meccsekkel nyitottak az apagyi és nyírbátori legénységek, sima kemecsei, várdai és naményi siker.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Csapatbajnokságok: Szoros meccsekkel nyitottak az apagyi és nyírbátori legénységek, sima kemecsei, várdai és naményi siker.

NB I., férfi

Nyírbátori ASE II–Borsod Volán 8–10

Nagyszerű mérkőzésen a Nyírbátor a 16 éves Tóth Gábor vezérletével nagy küzdelemre késztette a tavalyi ezüstérmest, mindez reményteljes folytatást ígér. Gy.: Tóth G. 3, Sallai 2-2, Kiss Zs., Heinrich és a Sallai, Tóth G. páros 1-1.

Ceglédi VSE–Apagy SE 11–7

Jól indult a mérkőzés a vendégcsapat számára, amely 4–1-re is vezetett vezetésre tett szert, de a döntő szettes mérkőzések „szokás szerinti” elvesztése a ceglédiek győzelmét jelentette. Győztek: Nagy B. 3. Berecki D. Hodász L., a Nagy B., Fodor I. és a Hodász, Berecki D. páros 1-1.

NB II., férfi

Apagy SE II–Diósgyőri ASE 4–14

A rutinos vendégcsapat ellen akár szorosabb eredmény is születhetett volna, de az apagyiak számára csak a tisztes helytállás volt a cél, és valószínűleg így lesz ez az egész bajnokságban. Gy.: Szűcs A. 3. Nyikos R. 1.

Trió-Maxi Kemecse SE–Ózdi VSE 14–4

Ott folytatta a kemecsei csapat, ahol az NB III-ban abbahagyta: magabiztos győzelemmel. Gy.: Tóth Zs., Király Cs. 4-4, Németh T., Berecki Zs. 2-2, a Tóth Zs., Berecki Zs. és a Király Cs., Németh T. páros.

NB III., férfi

Tiszaújvárosi SC–Útfestők-Apagy SE III 11–7

Az NB II-től visszalépett tiszaújvárosiakon érződött, bajnokságból és látszik, hogy nem ebben az osztályban lenne a helyük. Ennek ellenére a vendégcsapatnak meg volt az esélye a pontszerzésre. Gy: Fodor G. 4. Poór T. Németh F. és a Fodor G., Poór T. páros 1-1.

Mezőtúri AFC II–Nyírbátori ASE III 9–9

Az újoncként debütáló harmadik számú nyírbátori csapat tartalékos is kitűnően helytállt, és értékes pontot hozott haza Mezőtúrról. Gy.: Bánhidi 4, Szeles B. 3, Újlaki B. 2.

Vámospércsi ASE–Vásárosnaményi SE 5–13

Kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség, hiszen az előző bajnokságban még két osztállyal magasabban jegyezték a naményiakat. Gy.: Tuckanjuk 4, Sztoj, Szilágyi 3-3, Nagy A. és a Szilágyi Z., Sztoj páros.

Pataki ASC–Várdai ASE 1–17

Nagyon jól sikerült a kisvárdaiak számára a rajt, hiszen a rivális Sárospatak ellen fölényes győzelemmel kezdett. A sikerért köszönet illeti a Szent László Gimnázium vezetőségét, amely helyet biztosított a várdaiak felkészülésének. Gy.: Márföldi, Újvári, Arady 4-4, Pokol P. 3, a Márföldi, Arady és az Újvári, Pokol P. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!