Sport

2013.09.25. 17:20

Kemecse: A legjobbkor játszottak a legjobban

A település legnagyobb sportsikerét érte el a Kemecse: a megyei első osztályú futballcsapat a legjobb harminckettő között folytatja eddig is – teljes joggal – bravúrosnak titulálható menetelését a Magyar Kupában. A megyei első osztályú együttes az országos főtábla harmadik körében is nyerni tudott, mindannyiszor idegenben!

A település legnagyobb sportsikerét érte el a Kemecse: a megyei első osztályú futballcsapat a legjobb harminckettő között folytatja eddig is – teljes joggal – bravúrosnak titulálható menetelését a Magyar Kupában. A megyei első osztályú együttes az országos főtábla harmadik körében is nyerni tudott, mindannyiszor idegenben! Az első félidő az ellenfél felmérésével telt a Pilisi LK otthonában, a csapatok óvatosan játszottak. A szünet után jó néhány helyzetet alakított ki a Kemecse: Fekete Gábor, kisvártatva pedig Asztalos Krisztián nem hibázott, így sikerült legyűrni a Pest megyei másodosztályban szereplő házigazdát.

 

Pilisi LK-Legea–Kemecse 1–2

(0–0)

Pilis, 450 néző, v.: Brezovai.

Pilis: Szepesi Sz. – Kinder (Marginean), Vizi, Szluka (Popon), Sáran, Kerepeszki, Petyán, Malik, Kurucsai, Gál Sz., Halgas. Edző: Patakfalvi György.

Kemecse: Szabó A. – Bodnár J., Tóth Sz., Koskovits Gy., Bárány T., Fekete Á. (Birovecz J.), Fiumei, Ruska, Asztalos, Tóth T. (Ádámszki R.), Fekete G. (Homann). Játékos-edző: Ádámszki Róbert

Gól: Kurucsai (75.), illetve Fekete G. (67.), Asztalos (71.).

(Tudósító: Kondor Lajos)

 


Patakfalvi György: – Úgy gondolom, mindkét csapat megtette a magáért, játékban egyenrangú ellenfelek voltunk. További sok sikert a Kemecsének!

Ádámszki Róbert: – Teljesen megérdemelten jutottunk tovább – jó ellenféllel szemben. Amire készültünk, teljesítette a csapat. Számunkra ez volt az év legfontosabb mérkőzése, köszönjük a bennünket elkísérő szép számú kemecsei szurkolónak a töretlen buzdítást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!