Sport

2013.09.04. 11:16

Edzőváltás Nagykállóban!

Gerliczki Máté váltja a nagykállói kispadon a Cigánd NB III-as csapatához „igazoló” szakvezetőt.

Gerliczki Máté váltja a nagykállói kispadon a Cigánd NB III-as csapatához „igazoló” szakvezetőt. Zsinórban kétszer buktázott a Cigánd, ami a jelek szerint olyannyira gáz, az NB III-as futballcsapat vezetősége edzőváltás mellett döntött. Mindez Kocsis János állásába került, ugyanakkor a borsodi elöljárók ragaszkodnak a szabolcsi vonalhoz - a korábban Kisvárdán és Mándokon dolgozó tréner helyett ,,villámigazolással” Fogarasi Zoltánnal töltötték be a hirtelen megüresedett posztot.

Eme fejlemény a nagykállói főnökségnek adta fel a leckét: a megyei első osztályú egylet kispadjáról távozó szakember utódjáról kellett szélsebesen határozni. Elvégre, a hetedik pozícióban jegyzett legénység nem a langyos vízben akar evickélni, magyarán feljebb kíván kúszni a tabellán.

Nos, az illetékesek nem is vacakoltak, ismét fiatalság mellett tette le voksát - Gerliczki Mátéra bízta a gárda irányítását. Arra a férfiúra, aki milyen érdekes, legutóbb szintén Mándokon vállalt szerepet, a tavaszi szezon előtt azonban kissé váratlanul lemondott. Vagyis, alig több, mint fél évet pihent rá a soros feladatkörre.

További részletek a Kelet-Magyarország szeptember 5-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!