Sport

2013.09.06. 09:57

Keményen kell futballozniuk!

A nyírbátoriak az NB II-ből érkezett és jól rajtoló Kazincbarcika vendégei lesznek.

A nyírbátoriak az NB II-ből érkezett és jól rajtoló Kazincbarcika vendégei lesznek.A harmadik fordulóban megszületett ugyan az első nyírbátori győzelem, de elég a táblázatra pillantani ahhoz, hogy megállapítsuk: a neheze még most következik. Az újabb feladat Kazincbarcikára, a két győzelem mellett egy döntetlennel rajtoló csapat otthonába szólítja az NB III-as társaságot.

– Újra egy volt NB II-es csapat az ellenfelünk, amelynek kerete nyolcvan százalékban együtt maradt – mondta Márton István, a nyírbátoriak edzője. – Ismerjük a stílusukat, tudjuk róluk, hogy hazai pályán finoman szólva is elég keményen futballoznak. Ettől függetleníteni kell magunkat, nem szabad, hogy befolyásoljon bennünket ez a harcmodor. Sőt, fel kell vennünk az elénk dobott kesztyűt, elszántságban nem lehet alulmaradnunk.

Kétségtelen, az Eger elleni győzelem jót tett a lelkeknek és a hangulatnak is, most arra készülünk, hogy idegenben is eredményesek legyünk. Minden meccsen a győzelemből indulunk ki, aztán a látottak majd eldöntik, hogy adott esetben a döntetlen is megfelelő-e a számunkra.

A bátoriak közül a csütörtöki edzésen Puskás Dávid szenvedett kisebb sérülést, így az ő játéka kérdésessé vált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!