Sport

2013.09.01. 15:00

Kisebbfajta csoda történt

Nyíregyháza - Beiskolázás révén is gyarapodott a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női kosárlabda-bajnokságban szereplő csapatának kerete.

Nyíregyháza - Beiskolázás révén is gyarapodott a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női kosárlabda-bajnokságban szereplő csapatának kerete.

Nem vált osztályt a Nyíregyházi FSE-NYKS, a női kosárlabdacsapat a 2013/2014-es bajnoki évben is az amatőr női bajnokságban szerepel. Ugyan a nyár elején felmerült, hogy mivel az élcsapatok Közép-európai Ligában szerepelnek majd, az amatőr sorozat 1–5. helyezettjeivel (a nyíregyháziak a tavasszal a negyedik helyen zártak) töltik fel az NB I. A csoport mezőnyét. A felkérésre azonban csak ketten mondtak igent.

– Egyedül a BEAC és a Kecskemét vállalta volna az élvonalbeli szereplést, ez pedig kevésnek bizonyult a létszám feltöltéséhez, így minden maradt a régiben – mondta Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Húsz csapat szerepel majd az amatőr bajnokságban, a mezőnyt a szokott módon keleti és nyugati csoportra osztották ketté. A mi águnkon kevesebb a budapesti klub, mint a korábbi években, feltűnt viszont a színen a Diósgyőr második csapata és a Szigetszentmiklós.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2013. szeptember 2-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!