Sport

2013.09.20. 07:36

Nagy-visszatérés öt góllal

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza jobbszélsője győztes hazai bemutatkozást vár.

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza jobbszélsője győztes hazai bemutatkozást vár. Múlt vasárnap sikerrel kezdte a bajnoki szezont a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabda csapata. A gödöllői 26–24-es sikerből legeredményesebb nyíregyháziként öt góllal vette ki részét a jobbszélső, Nagy Csaba.

– A legfontosabb az, hogy győzelemmel rajtoltunk, a teljesítmény lehetett volna jobb is. Sajnos jó pár ziccert elrontottunk, ezért volna számszerűleg szorosabb a végeredmény – pillantott vissza a nyitányra a játékos.

Nagy Csaba ezzel visszatért a nyíregyházi csapathoz. A fehérgyarmati születésű játékos

korábban a zrínyis évekkel együtt tíz esztendőt húzott le Nyíregyházán. Játszott kölcsönben Nyírbátorban, majd eligazolt Békésre, később három évig pedig a román élvonalban, Temesváron kézilabdázott. A határon visszatérve két évet balmazújvárosi színekben lépett pályára, onnan igazolt a Nyír-Flop Holding Nyíregyházához.

Formálódnak, fejlődnek

– Jó a mostani társaság, formálódik a játékunk, persze van még miben fejlődnünk és várjuk Bécsi Jani visszatérését is. Vasárnap a Törökszentmiklóst fogadjuk, bízom benne, hogy nem szúrjuk el a hazai bemutatkozást és győzelemmel örvendeztetjük majd meg a nézőket – így Nagy Csaba.

A harmincegy esztendős, rutinos játékos jelenleg Karcagon él, felesége szülei ott laknak, a nagyszülői segítség pedig elkel, hiszen a kis Levente mindössze négy hónapos. A pici egyébként igazi kézilabdás családba született, hiszen papája, mamája, a nagyszülei mind részesei voltak, vagy jelenleg is azok a sportágnak. Remélhetőleg vasárnap este győztes meccs­ről tud majd beszámolni családtagjainak a villámléptű szélső.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!