Sport

2013.09.20. 10:14

Szinte mindenki itthon...

Az lenne a meglepetés, ha a férfi kézilabda NB II-ben nem megyei rangadóval indulna az idény.

Az lenne a meglepetés, ha a férfi kézilabda NB II-ben nem megyei rangadóval indulna az idény.Mindjárt megyei rangadóval startol az idény: a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban TiszavasváriMátészalkai MTK összecsapást tudnak le – szombaton (18 óra). Mondjuk az lenne a meglepő, ha a szabolcsi együttesek elkerülnék egymást, elvégre a tizenkét tagú küzdelemsorozatban nem kevesebb, mint hét legénység képviseli szűkebb régiónkat. Más kérdés, hogy a hónapok óta meglehetősen nagy csendben készülő, az előző évad tavaszi idényében haloványan szereplő szalkaiak mennyire képesek megszorongatni az átalakult Vasvárit...

Ugyancsak szombaton kezdi menetelését a Demecser: Kósa István brigádja a hazai közeg előnyét élvezve a Misklolcot próbálja legyűrni (18 óra). Mindeközben az egyik, nem is annyira titkos favoritnak kikiáltott Nyírbátor nyitányként a Hajdúböszörményt fogadja (18 óra), míg a Fehérgyarmat – szintén házigazdaként – mindjárt rázósnak ígérkező mérkőzést játszik a Berettyóújfaluval (18 óra). A címvédő, ezúttal is acélosnak tűnő Kisvárda vasárnap mutatkozik be, mégpedig saját katlanjában, midőn az újonc Kazincbarcikával találkozik (18 óra).

Az egyetlen idegenbe kényszerülő gárda a Nyírsuli Nyíregyháza II: Halász Levente frissen feljutott „fiai” már pénteken átesnek a tűzkeresztségen, a Debreceni EAC ellen debütálnak.

A nőknél a Kisvárda idegenben, a Derecske otthonában lép színre, a Kölcsey DSE vasárnap (11 óra) – bujtosi csarnokban – a az Ózddal szemben hajt a győzelemre.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!