Sport

2013.09.20. 16:27

Újabb Szpari-győzelem

A nyíregyháziak negyedik idegenbeli sikere, ezúttal Zalaegerszegen szerezték meg a három pontot

A nyíregyháziak negyedik idegenbeli sikere, ezúttal Zalaegerszegen szerezték meg a három pontot.

Pénteken folytatta parádés sorozatát a Nyíregyháza Spartacus. A nyírségiek százszázalékos eredménnyel érkeztek és távoztak pénteken Zalagerszegről. Az első félidőben a három vendéggóllal eldőlt a három pont sorsa, ugyan a hazaiak a szünet után szépítettek, ám a hajrában erre még válaszolt a Szpari, így újabb három pontot könyvelhetett el.

Zalagerszeg–Nyíregyháza Spartacus 1–4 (0-3)

ZTE Aréna, ezer néző, v.: Radványi (Pápa, Kovács II.)

ZTE: Jahic – Preklet, Nánási, Kovács G., Kocsis A. (Hajdú, a szünetben) – Máté, Grbic – Szegleti (Bíró, 73.), Babati, Kulcsár K.(Frizoni, a szünetben) – Pavicsevics. Megbízott vezetőedző: Lendvai Miklós.

Spartacus: Balogh – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Törtei – Csordás, Sándor – Kákonyi (Pákolicz, 88.), Huszák (Patály, 90.), Paku (Reznek, 93.) – Bajzát. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Gól: Gengeliczki (0–1) a 10., Bajzát (0–2) a 28. percben, Pavicsevics (1–3), a 76., Sándor I. (1–4) a 83.percben.

Kiállítva: Máté (89.)

10. perc: Paku baloldali szögletét a legmagasabbra ugró Gengeliczki 5 méterről fejelte a jobb sarokba, 0–1.

28. perc: Rubus remekül indította középen Bajzátot, aki átvette a labdát, kapura fordult és 11 méterről a jobb sarokba lőtt, 0–2.

44. perc: Paku ugratta ki a jobbösszekötő helyén kiugró Bajzátot, aki 12 méterről lőt, Jahic pechjére középre ütötte ki a labdát, a támadást kiséről Paku pedig 5 méterről a kapuba lőtt, 0–3.

57. perc: fejelte középre a labdát, amit Gengeliczki mellel akart hazaadni Baloghnak, ám babati lecsapott a labdára és 5 méterről a kapuba lőtt. Hiába, mert a játékvezető les miatt kifelé ítélt szabadrúgást, mivel a fejeléskor Babati lesen volt.

76. perc: Bíró lövése Gengeliczkről Pavicsevics elé pördült, aki 13 méterről kilótte a bal felső sarkot, 1–3.

83. perc: Bajzát szerzett labdát a bal oldalon, a kapu felé tört, felnézett és pontosan gurított vissza Sánor István elé, aki 14 méterről belsőzött a bal sarokba, 1–4.

89. perc: Egy bal oldali hazai szöglet előtt Máté könyökölt Gengeliczki felé, a játékvezető a szándékot piros lappal büntette.

[poll id="500"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!