Sport

2013.10.24. 13:07

A győzelem jelentené a gyógyírt

Péntek este Szegeden csikarná ki bajnokságbeli első sikerét a Marso-NYKK férfi kosárlabda-csapata.

Péntek este Szegeden csikarná ki bajnokságbeli első sikerét a Marso-NYKK férfi kosárlabda-csapata.Nincs változás. Éppúgy kezdhetjük a Marso-NYKK következő mérkőzésének beharangozóját, mint az eddigieket: az élvonalbeli férficsapat nyeretlenül utazik az újabb, sorban az ötödik idegenbeli mérkőzésére. Ez pénteken Szegeden, az SZTE-Szedeák otthonában esedékes, vagyis az ellenfél nem verhetetlen, de mivel idegenbeli fellépésről van szó, nem állítanánk, hogy a nyíregyháziak az esélyesek.

– A táblázat alapján olyan kategóriájú és fontosságú mérkőzés vár ránk, mint legutóbb Pécsen, de meglátásom szerint a Szeged erősebb csapat, mint előző ellenfelünk – mondta Horváth Imre, az NYKK szakmai igazgatója, akinek szavait alátámasztja, hogy az első fordulóban a Szedeák idegenben is legyőzte a Pécset. – Ellenfelünk különösen az alsó posztokon, vagyis centerben tűnik veszélyesnek, a két Csorvási és az amerikai Jerrell Williams révén.

A mezőnyben bevethető játékosok közül jól ismerjük a pontgyáros amerikai Jonathan Levyt, Branko Jereminov személyében a triplákat is jól dobó szerb irányítóval is rendelkeznek a szegediek, és ott van még ugye a korábbi válogatott Kiss Zsolt is. Erős keretű csapattal találkozunk, és bár esetünkben a PVSK elleni mérkőzésen javuló tendenciáról beszélhettünk, ezen a héten a betegségek miatt keveset léptünk előre.

(A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2013. október 25-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!