Sport

2013.10.18. 10:27

Elszenvednék első győzelmüket

A hozzá hasonlóan sikerélmény nélküli Pécsi VSK otthonában lép fel szombaton a Marso-NYKK.

A hozzá hasonlóan sikerélmény nélküli Pécsi VSK otthonában lép fel szombaton a Marso-NYKK.A nemzetközi kupában is érintett csapatok ellen elszenvedett idegenbeli vereségek után a hozzá hasonlóan három vereséggel indító (azokból kettőt hazai pályán begyűjtő) Pécsi VSK otthonában szerepel szombaton a Marso-NYKK. Most kezdődik a bajnokság a nyíregyházi élvonalbeli férficsapat számára?

– Nem, a bajnokság már elkezdődött, de lehet úgy fogalmazni, hogy számunkra a mostani lesz az első olyan mérkőzés, amikor hozzánk hasonló célokért küzdő rivális ellen találkozunk – válaszolta Horváth Imre, az NYKK szakmai igazgatója.

– Még nagyon az elején vagyunk, de már most lehet érzékelni, hogy mely csapatok tartozhatnak majd az a mezőny elejéhez, mi eddig ilyenekkel találkozunk. A Fehérváron elszenvedett vasárnapi vereség után picivel több időnk jutott arra, hogy a magunk dolgaival foglalkozzunk, miközben azért az ellenfelet is feltérképeztük. Mi mást mondhatnék, megpróbáljuk elszenvedni első győzelmünket. Mert az biztos, hogy jelenlegi állapotunkban sokat kell majd szenvedni érte.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2013. október 19-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!