Sport

2013.10.02. 08:21

Eredményesen harcoltak a szabad ég alatt

A Nyíregyházi Tai-Qi SE csapata a második helyen végzett, Muszbek Petra pedig a legeredményesebb egyéni versenyzőnek bizonyult Szigethalmon.

A Nyíregyházi Tai-Qi SE csapata a második helyen végzett, Muszbek Petra pedig a legeredményesebb egyéni versenyzőnek bizonyult Szigethalmon.

Harminc csapat közül második lett a Tai-Qi Boxing SE a szigethalmi szabadtéri kempó-kupán. A romániai és német versenyzőkkel megtűzdelt mezőnyben a nyíregyháziak igen sikeresen szerepeltek az egyéni számokban is.

Muszbek Petra Borostyán a verseny legeredményesebb versenyzője lett, fegyveres formagyakorlatban az első, formagyakorlatban a második helyen végzett, a két küzdelmi számban, chikara kurabéban és stop semi contactban a dobogó legfelső fokára állhatott. Szabó Ivett a stop semi contact és a chikara kurabe versenyszámban egyaránt ezüstérmet szerzett. Vaskó Dávid ugyancsak a két küzdelmi számban indult és egy arany- valamint egy ezüstérmet szerzett.

Vaskó Dániel szintén a küzdelmi számokban jeleskedett, két bronzérmet szerezve, míg Vaskó István a szenioroknál második és negyedik helyen végzett. Fórizs Dávid két ezüstéremmel, Plajos Dominka egy második és egy harmadik helyezéssel térhetett haza. Marosi Ditta kétszer is felállhatott a dobogó legfelső fokára, miután mindkét küzdelmi számot megnyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!