Sport

2013.10.25. 09:33

Nem a szép játék, hanem a győzelem a fontos

A Felsőtárkány ellen vetne véget rossz sorozatának a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

A Felsőtárkány ellen vetne véget rossz sorozatának a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.Ha nem számítjuk a tavaszról november utolsó napjára előrehozott mérkőzést, akkor a hétvégén az utolsó harmadába fordul az őszi szezon az augusztusban indult bajnokságokban. Az NB III. Keleti csoportjában szereplő Nyírbátori FC a hátralévő meccseken kizárólag olyan ellenfelekkel találkozik, amelyek előtte állnak a jelenlegi tabellán. Mind közül a legközelebb a szombati ellenfél, a kilencedik helyen posztoló Felsőtárkány helyezkedik el a tizenkettedik bátoriakhoz, így három egymást követő vereség után nagyon aktuális lenne a győzelem a szombati (kezdés: 14.30) mérkőzésen.

– Átérezzük a mérkőzés fontosságát, és tisztában vagyunk vele, hogy három vereséget követően illene nyernünk, és a győzelemért mindent meg is fogunk tenni – ecsetelte a helyzetet Márton István, a nyírbátoriak edzője. – A csapat tagjait alaposan megfogta az utóbbi hetek eredménytelensége, különösen a fejekben érezhető mindez. Az ilyen rossz sorozatot egy apró győzelemmel is elegendő megtörni, így szombatra nem is szép játékot, hanem mindenekelőtt sikert remélek.

A bátoriak újra számíthatnak az eltiltását letöltő kapusra, Tóth Szilveszterre, a hevesi ellenfél pedig két, a megyénkben jól ismert futballistával, Montvai Tiborral és Vágó Zoltánnal érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!