Sport

2013.10.08. 09:11

Nem vet jó fényt rájuk

Nagyecsed - A nagyecsedi elnök kérése: „Ne adjuk fel, próbáljuk a legtöbbet kihozni az őszi szezonból!”

Nagyecsed - A nagyecsedi elnök kérése: „Ne adjuk fel, próbáljuk a legtöbbet kihozni az őszi szezonból!”A Nagyecsed mindössze egyetlen egy bajnoki összecsapáson nem rámolt be gól ellenfelének – mégsem szaporodnak a pontok. Olyannyira, hogy a pillanatnyilag elfoglalt tizenkettedik hely senkit nem tesz boldoggá a megyei első osztályú futballcsapat háza táján, sőt...

– Megmondom őszintén, nagy csalódás az eddigi szereplés – szögezte le kertelés nélkül Fodor András, az ecsedi egyesület elnöke. – Sokat beszélgettünk Dudás Zoltán edzővel is az okokról, egy biztos: gyakorlatilag még egyszer sem tudtunk komplett csapattal pályára lépni. Sorolhatnám napestig a hiányzókat: Székelyi Norbert mindjárt az első fordulóban térdsérülést szenvedett, fél éves kihagyásra kényszerül, Némedi Gábor tanulmányi elfoglaltság miatt nem áll rendelkezésre, Gádzsa László szintén nem teljesen egészséges, arról nem beszélve, a kapus Makó Róbert hosszú ideje hiányzik. Eltiltások sújtottak minket, nem is kevés, na és kár lenne elhallgatni, a nyáron érkezett játékosok közül egyesek messze nem azt nyújtják, amit vártunk tőlük. Tóth Norbert személyében például megyei másodosztályú gólkirályt igazoltunk, sajnálatos módon, nem tudja hozni magát... A tervünkben az szerepel, hogy a télen négy-öt játékossal megerősítjük a keretet, mert mindenképpen előrébb akarunk végezni, egykori NB III-as bajnokcsapatként a jelenlegi helyezés nem vet ránk jó fényt. Azt kértem mindenkitől, hogy ne adjuk fel, próbáljunk a legtöbbet kihozni az őszi szezonból, most ez a legfontosabb. Annyit megjegyeznék, érdekes, az ificsapat éppen ellenkezőleg, remekül produkál, csak egyszer kapott ki.

Ehhez csupán annyit: a Tuzsér elleni hazai vereség után a következő feladat sem lesz piskóta – a Nagyecsed ugyanis a címvédő Kemecse otthonában lép színre.

KM-KT

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!