Sport

2013.10.12. 17:08

Nyíregyháza Spartacus vs. Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Edzői nyilatkozatok

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus vs. Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (2-4) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus vs. Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (2-4) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Lucsánszky Tamás (Nyíregyháza): Teljesen dekoncentráltan játszottunk az első félidőben, a Balmazújváros úgy vezetett kettő nullra, hogy nem is akart, ám két pontrúgásnál is elaludtunk, és a mezőnyben is álmosan játszottunk. Ebben az időszakban megvertük magunkat, onnantól kezdve futottunk az eredmény után. Nagyon nagy köszönet a közönségnek, hogy ebben a helyzetben is mellettünk álltak, de nem tudtak hozzásegíteni bennünket az egyenlítéshez.

Híres Gábor (Balmazújváros): Urbin Péter vezetésével nagyon jól játszó és remekül küzdő ellenfelet győztünk le. Vezetésünk után kezünkben tartottuk az irányítást, onnantól kezdve ez a meccs már a miénk volt.


A labdarúgó Ness Hungary NB II. 9. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus gárdája a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát fogadta szombaton 15 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.








Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!