Sport

2013.11.17. 18:01

A hazaiak jó sorozata folytatódott tovább

Nyíregyháza - Szigetszentmiklóson szenvedett vereséget a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabda-csapata.

Nyíregyháza - Szigetszentmiklóson szenvedett vereséget a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabda-csapata.

Biztos volt, hogy az egyik sorozat megszakad az amatőr női NB vasárnapi mérkőzésén, hiszen a szigetszentmiklósi BKG DSE hazai pályán, a Nyíregyházi FSE-NYKS eddig idegenben volt veretlen. Nos, a meccset azonos mérleggel (négy győzelemmel és egy vereséggel) váró csapatok csatáját a hazaiak nyerték, mert a második negyedben átvették a vezetést, és bár a főiskolások többször is felzárkóztak, a rutinos emberekre támaszkodó „diákcsapat” rendre újítani tudott. A nyíregyháziak közül ezúttal csak Papp Klaudia játszott igazán ponterősen.

Amatőr női NB

BKG DSE–Nyíregyházi FSE-NYKS

76–68 (16–20, 22–16, 18–13, 20–19)

Szigetszentmiklós, 100 néző, v.: Józsa, Lövei.

NYFSE-NYKS: Gáspár 7/3, Papp K. 29/3, Gömze 1, Páll V. 8, Farkasinszki O. 10. Csere: Tatai, Ónya 4, Popenko 2, Sándorfi 4, Básti 3. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!